false
267
622
fade
3
2

Studenten

Stages en onderzoeksopdrachten

Vetvice heeft regelmatig mogelijkheden voor onderzoeksopdrachten en stages, zowel groot (vb. afstuderen) als relatief klein (vb. twee-weekse onderzoeksopdracht).


Ben jij een ambitieuze, hardwerkende en nauwgezette student, die wil kennismaken met Vetvice, en een onderzoek of stage wil doen naar arbeids- en koegerichte onderwerpen? Lees dan verder, want Vetvice is altijd bezig met vernieuwing en wetenschappelijke onderbouwing van de adviezen en trainingen. En wij willen daarbij héél dicht bij de praktijk blijven.


De Vetvice medewerkers doen altijd hun best om studenten van omschreven en praktische opdrachten te voorzien, en goed te begeleiden. Wij verwachten van onze stagiaires dat ze effectief en efficiënt gebruik maken van de tijd van hun begeleiders. Dus goed voorbereid een overleg ingaan en alles vragen/zeggen wat je wilt zeggen. Wij nemen je niet bij het handje, verwachten dat je je eigen tijd kunt indelen, en allereerst zelf zorgt voor een uitstekende kwaliteit van je werk en de resultaten daarvan.

 

Een overzicht van de lopende onderzoeks- en stagethema’s:

  • huisvesting, voeding en verzorging van jongvee, vooral kalveren tot 6 maanden en daarbinnen weer met name de periode van geboorte tot 3 weken leeftijd;

  • effecten van inrichtingaspecten in stallen op de dagbesteding van de koeien (oa ligtijden, aantal maaltijden, wachttijden en bezoek melkrobots).


Voor eigen ideeën en korte onderzoeken graag contact opnemen:

 

Van september 2015 t/m februari 2016 nemen wij geen stage aanvragen meer aan.