false
267
622
fade
3
2

Nieuws

De volgende Vetvice Certified Barn Designer Course staat gepland!
Gepubliceerd op: 2015-09-28 00:00:00 - Categorie: Stallenbouw advies

Vetvice organiseert van 7 tot en met 10 december 2015 een internationale Vetvice Barn Designer Course. Parallel aan het succesvolle Certified CowSignals Trainers programma en in navolging van de succesvolle eerste editie gaat Vetvice met deze praktische, Engelstalige cursus professionals opleiden tot Vetvice Certified Barn Designers.

 

De cursus is geschikt voor mensen die enige ervaring hebben met bouwen, inrichten en/of het ontwerp van stallen, en die de ambitie hebben om op de bovenste treden van de trap wat betreft stalontwerp te willen staan. Praktische kwaliteit zit in het grote plaatje en de details, plus in de logica voor de mensen die het werk in de stal moeten doen.

 

Het programma wordt verzorgd door senior-barn designers van Vetvice: drs. Nico Vreeburg en drs. Bertjan Westerlaan. Zij trainen de deelnemers op praktische wijze in:

 

          - De eisen die hoogproductieve koeien en jongvee stellen aan een stal
          - Stroomsgewijs ontwerpen vanuit processen als arbeidsefficiëntie en koestromen
          - Een flexibel en uitbreidbaar ontwerp maken
          - Een eenvoudige, duurzame en robuuste stal ontwerpen met comfortabele boxen
          - Effectieve communicatie met de opdrachtgever en met bouwers

 

Een logisch vervolg van deze basiscursus is de Vetvice Barn Design Coaching waarin de deelnemers 10 uur online begeleid worden bij projecten die zij zelf uitvoeren. De senior-barn designers zullen hierbij coachingsgesprekken voeren met de deelnemers en feedback geven op hun ontwerpen.

 

Klik hier voor de informatiebrochure