Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

false
283
15
fade
3
2

Joep Driessen

Drs Joep Driessen
Dierenarts, Directeur/eigenaar CowSignals® training company

 

Trainer en consultant Koesignalen® (Spaans, Engels, Duits, Nederlands)

 

Even voorstellen; Geboren op 16 november 1964 uit Nederlandse ouders in Ettelbrück Luxemburg op een rundveebedrijf. Na de middelbare school eerst een jaar gewerkt op een groot schapenbedrijf. Militaire dienstplicht vervult bij de geneeskundige troepen. Dierenarts geworden aan de universiteit in Utrecht.

 

Tijdens mijn studie veel gereisd en daardoor goed Engels, Duits en Spaans leren spreken. Carrière  begonnen in 1995 met  twee jaar werken als dierenarts in de gemengde praktijk. Na mijn praktijkervaring als dierenartsben ik mij gaan verdiepen in communicatie, adviesvaardigheden en marketing. In 1997 Vetvice veterinary consultancy bureau opgericht samen met Jan Hulsen.

 

Vele buitenlandse en binnenlandse projecten gedaan op rundveegebied oa fertility project Ierland, 2 x 3 maanden gewerkt op een bedrijf met 14000 koeien in Saudi Arabie, paratbc project Nederland, satellietproject gezonde koeien. Drie jaar gewerkt als interim productmanager bij een grote farmaceut om mijn marketingvaardigheden verder te ontwikkelen. In 2000 zijn we begonnen met onze eerste workshop Koesignalen. Sinds 1 januari 2004 ben ik  full time actief met mijn grote hobby Koesignalen: veehouders en adviseurs inwijden in de lichaamstaal van de koe.

 

Op 1 jan 2007 hebben we 10 jarig bestaan van Vetvice gevierd.  Dit was tevens het startschot voor mijn nieuwe bedrijf de CowSignals training company waarvan ik  eigenaar- directeur ben.

 

Het werk als koesignalentrainer is zéér afwisselend en uitdagend. We werken voornamelijk met veehouders, dierenartsen en allerlei voorlichters in de agrarische sector. We zijn inmiddels actief in meer dan 35 landen waardoor we unieke kennis en ervaring hebben van de rundveehouderij. Wij willen deze kennis graag delen omdat ik iedere dag merk dat daar enorme behoefte aan is. De trainingen over Koesignalen® zijn erg praktisch en worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Dat geeft mij een goed gevoel. Onze trainingen dragen bij aan een beter leven voor de koe en meer werkplezier voor de veehouder.

 

Daarnaast geef ik trainingen marketing en adviesvaardigheden aan o.a. mensen en bedrijven uit de agrarische sector. Werken met groepen is mij op het lijf geschreven. Als facilitator (vergemakkelijker) van groepsprocessen probeer ik het beste uit de mensen naar boven te laten komen en dit in te passen in de praktijksituatie. Mijn kracht ligt in het stimuleren, confronteren en enthousiasmeren van mensen. Daarnaast ben ik goed in regelen en organiseren.
Deze combinatie maakt mij tot een zéér geschikte trainer-begeleider en uitvoerder van projecten.

 

Sinds 1 juni 2009 werk ik met veel plezier vanuit ons eigen Koesignalen Trainings Centrum in Bergharen.

 

Hiernaast ben ik de trotse vader van twee prachtige dochters en een zoon: Teuntje, Puck en Pep. Samen met hun moeder Annelies Pernot geniet ik hier iedere dag van.

 

Ik hoop u snel te ontmoeten!

 

Drs Joep Driessen,

 

dierenarts cowmunicator

 

ambassadeur van het welzijn van de koe