Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

Active in over 45 countries

false
283
15
fade
3
2

Koesignalen

“Koeien geven voortdurend informatie over hun huisvesting, gezondheid en verzorging. En koeien vertellen altijd de waarheid.”
 

Welkom bij de CowSignals® Training Company

Wij trainen over de hele wereld rundveeveehouders, voervoorlichters, fokkerijadviseurs, stallenbouwadviseurs, dierenartsen en andere koeliefhebbers op het gebied van praktische rundveehouderij. De eisen die de koe stelt aan stal, voeding en verzorging staan centraal. Rundveehouderij gaat immers om koeien. Onze lezingen informeren en confronteren. Onze trainingen zijn leerrijk en praktisch. En ons advies richt zich op de kern, is wetenschappelijk onderbouwd en wars van schone schijn.
 

Het Koesignalen®-concept vormt de basis voor de training en advisering. Het dateert uit het voorjaar van 2000. Sindsdien hebben we het verder gespecificeerd en uitgebreid tot het huidige internationaal erkende pakket van kennis en vaardigheden. Wij bieden uw organisatie de beproefde, succesvolle lezingen en praktijktrainingen over de thema’s Koesignalen, Klauwen, Jongveeopfok, Droogstand & Transitie, Robotmelken en Bouwen voor de koe.
 

Daarnaast geven we regelmatig enerverende voordrachten en praktische cursussen over andere onderwerpen, zoals fertiliteit, uiergezondheid, dierwelzijn en afvoersignalen. Wij willen deze kennis graag met u delen. Bel ons of stuur een e-mail, als u belangstelling heeft voor een lezing of training.
 

Joep Driessen DVM
Directeur van de Cowsignals Training Company

We provide training  in English, Spanish, German, French and Dutch language.

For more languages check our 150 Certified CowSignals trainers in more than 25 countries.