false
267
622
fade
3
2

Dierenartsen

 

6. Praktijksessie “Opfriscursus Klauwbekappen”

Organiseer een dag of meerdere dagen, waarin uzelf de theorie van bekappen weer opfrist en waarin u uw klanten een opfriscursus klauwbekappen aanbiedt.


U regelt zelf het bedrijf en het programma, en huurt Jan Bakker in voor de klauwbekapinstructie. Zorg voor een stal met plaats voor 3 bekapboxen en plaats om een bakje koffie te drinken...


Zelfstandig trainer/consultant Jan Bakker heeft vele jaren ervaring als klauwbekapinstructeur. Hij komt met 3 bekapboxen. Jan rekent 850 euro per dag, inclusief alles, dus ook reiskosten (ex btw).


Het Vetvice advies: train veehouders in groepjes van 10, gedurende 3 uur. In deze tijd verzorgt Jan de opfriscursus klauwbekappen, inclusief in samenwerking met u een uitleg over het aanleggen van klauwverbanden en de criteria om parenteraal te behandelen bij klauwproblemen.

Meer informatie: 

Jan Bakker 06-40710975
[email protected]
www.tipcow.nl

5. Advies

Vetvice adviseert dierenartsen bij de professionalisering en verbreding van commerciële dienstverlening. Dit kan in velerlei vormen. Vaak doen we dit in het boekingstraject van lezingen en trainingen, als gratis bijgeleverde toegevoegde waarde. Maar we doen het ook volledig vrijstaand als onafhankelijk consultant op uurtarief.


Vetvice heeft een lange staat van dienst wat betreft train-de-trainer, adviseer-de-adviseur en andere adviesprojecten voor uiteenlopende agrobusiness instellingen.


 

 


 

3. Een boek als relatiegeschenk

Praktisch, informatief en graag gelezen. U kunt de boeken van Vetvice inzetten om de band met uw klant en uw dienstenpakket te stimuleren.

De boeken van Vetvice beschrijven allemaal onderwerpen waar u als dierenarts dagelijks mee bezig bent. Dit maakt deze boeken uitstekend geschikt voor u als relatiegeschenk, bijv. als kerstpakket. Zeker met een sticker met uw praktijklogo erop en een persoonlijke tekst erbij.

Of u gebruikt de boeken om uw advisering te ondersteunen, zoals tijdens studiegroepbijeenkomsten of ter voorbereiding van adviesgesprekken. Bijvoorbeeld Bouwen voor de koe en Robotmelken bieden u de kans om eens een ander onderwerp als
infectieziektes en vruchtbaarheid te bespreken. 

Neem contact op met Jelle Willemsem van Uitgeverij Roodbont, voor de mogelijkheden en kosten:

[email protected] / 06-53429690


 

Onderstaand een overzicht van de diensten die wij kunnen leveren aan dierenartsenpraktijken.  kijk ook op: www.cowsignals.com, voor onze internationale cursussen.

Neem contact op voor verdere toelichtingen en voor maatwerkprogramma's.

1. Lezingen op klantavonden, workshops voor uw klanten

Een spetterende en praktische lezing voor uw klanten, om uw klanten te stimuleren en te inspireren om hun stallen en bedrijfsvoering te verbeteren. U kunt ze vervolgens verder helpen tijdens uw bedrijfsadvisering. En u kunt daarnaast workshops organiseren met studiegroepjes.
 

2. Een compleet service-pakket rondom een bepaald thema

U kiest een thema waaraan u meer aandacht wilt besteden bij uw klanten, met als langetermijn doelstelling om als adviseur op dit vlak actief te blijven. Vetvice traint uw dierenartsenteam op vaktechniek, plus heel veel adviesvaardigheden, communicatie en marketing. Wij helpen u daarnaast met een marketingplan en kunnen u een presentatie op een klantenavond leveren, bijbehorende programma’s voor studiegroep-bijeenkomsten, structuren en hulpmiddelen voor adviesgesprekken, en ondersteunende producten. Zoals boeken, posters en fotokaarten in de stijl van uw praktijk.

Daarnaast en daarbij kunnen wij u adviseren in de organisatie en implementatie van marketingprojecten, en de ontwikkeling van nieuwe kennis- en servicegebieden.
 

Mail: [email protected] of bel ons: 0165 304 305