false
275
613
fade
3
2

Dairy Management Training & Lezing

Dairy Management Trainingen

Vetvice biedt onderstaande standaard dairy management presentaties aan.

Wij verzorgen ook in overleg met u een lezing over andere onderwerpen. De kosten daarvan hangen ondermeer af van de hoeveelheid voorbereidingstijd.


Arbeidsefficiëntie, hoe doe je dat?

Iedereen heeft het er over, maar wie pakt het gestructureerd aan mét verstand van zaken? Ook arbeidsefficiëntie kun je managen en verbeteren. Eigenlijk moet je praten over “arbeidsproductiviteit”, want uiteindelijk gaat het om de productie die je per minuut of uur levert.

Vetvice loopt met u gestructureerd de stalinrichting, de werkwijzen, de planning en de materialen langs, en wijst u daarbij op verbetermogelijkheden.

Het doel is: meer doen in minder tijd. En wij vinden het ook belangrijk dat het werk veilig is, leuk en weinig lichamelijk belastend.  

De Vetvice adviseurs komen wereldwijd op melkveebedrijven, om te trainen en te adviseren. Wij kennen de mogelijkheden en weten samen met u de beste aanpak te kiezen.
Om u hiermee te helpen bieden wij u de volgende producten:
 

  • De lezing “Arbeidsefficiëntie, hoe doe je dat?”     (795 euro)

  • De Vetvice Werkscan op uw bedrijf (545 euro)

  • De Vetvice Werkscan met uw studiegroep 
    (1.495 euro/dag)
     

Prijzen zijn excl. reiskosten en 19% btw.

Meer weten over trainingen en lezingen?

Stuur een mailtje naar Jan Hulsen: hulsen@vetvice.nl


Werken met standaard werkwijzen (protocollen) en een planning

Als u hetzelfde werk altijd op dezelfde wijze doet, kunt u uw tijd en bedrijf efficiënter inrichten. En u hoeft minder met elkaar te overleggen. 

Standaard werkwijzen maak je met elkaar, met alle medewerkers op het bedrijf. Daarbij is het gezamenlijk nadenken, overleggen, afstemmen en inrichten even belangrijk als het resultaat: de optimale werkwijze. Dat je de werkwijze vervolgens op papier zet (het protocol), is nodig om vast te stellen dat je allemaal hetzelfde denkt en handig als je een nieuwe medewerker inwerkt.

Succesvol zijn met standaard werkwijzen betekent met elkaar een proces doorlopen, waarin je jezelf openstelt en de vaste routines weggooit. Waarin je met elkaar de werkwijze kiest die het best past en de grootste kans op het allerbeste resultaat oplevert (“Als ik zo werk, werk ik het makkelijkst, snelst, best en leukst!”). En waarin je afspraken maakt en de verantwoordelijkheid voor elkaar nadrukkelijk in beeld brengt (“Als ik op een andere manier werk, heeft iedereen daar last van.”).

En vervolgens maak je een planning, of andersom. De volgorde maak niet veel uit, want beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vetvice heeft verstand van koeien en het werk in de stal, én we weten hoe je mensen en processen goed kunt laten (samen)werken.
Om u hiermee te helpen bieden wij u de volgende producten:
 

  • De lezing “In één keer goed: werken met standaard werkwijzen en een planning” (795 euro)

  • Een adviestraject “Werken met standaard werkwijzen en een planning” (op offerte)

  • De workshop “In één keer goed” met uw studiegroep (1.495 euro/dag)


Prijzen zijn excl. reiskosten en 19% btw.

 

 

Meer trainingen/lezingen?

Vetvice verzorgt ook: