false
275
613
fade
3
2

Dairy Management Consultancy

Arbeidsefficiƫntie, werken met protocollen, werken met een planning, iedereen praat erover en sommigen zijn er ook werkelijk mee bezig. Er komt erg veel bij kijken om succesvol te werken met een goede planning en effectieve standaard werkwijzen. Dit is heel wat meer dan op een papier schrijven hoe je de dingen wilt gaan doen. Vetvice heeft jarenlange ervaring met arbeidsorganisatie en standaard werkwijzen, en het coachen van veehouders die de arbeid op hun bedrijf efficiƫnter en effectiever willen inrichten. Wij leveren onze diensten op dit gebied over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten en Canada.
 

Op het gebied van arbeid en organisatie leveren wij de volgende diensten:
 

 • VETVICE WERKSCAN
  Met de Vetvice Werkscan krijgt u inzicht en adviezen over hoe u de werkwijzen, de planning en de stalinrichting kunt verbeteren. Dit levert u tijd en arbeidsvreugde op. Lees meer...

 • PERSONEEL EN PLANNING
  a. U overweegt om met personeel te gaan werken, of u hebt deze keuze al gemaakt. Vetvice kan u helpen om een effectieve dag-, week-, maand- en jaarplanning te maken.
  b. U werkt met personeel en wilt een trede hoger komen op gebieden als "binden en boeien", motivatie en betrokkenheid, beoordelen en stimuleren, leiding geven, feed back geven, werving en selectie, ontslag, beloning en teamprocessen.

 • ONTWERP WERKORGANISATIE EN PLANNING
  U start een nieuw bedrijf of u breidt uw bedrijf ingrijpend uit, dus u wilt vooraf weten hoe het werk gedaan gaat worden, en wie en wat u daarvoor voor nodig hebt. Samen met Vetvice maakt u een arbeidsplan. Lees meer...

 • WERKEN MET STANDAARD WERKWIJZEN
  Werken met standaard werkwijzen, ofwel protocollen, is onmisbaar op bedrijven met meerdere medewerkers. En ook op kleinere bedrijven zorgt het dat u het werk altijd zo goed mogelijk doet, met minimaal verbruik van tijd en materialen. Lees meer...

 • TECHNISCHE TRAINING EN ADVIES
  Op uiteenlopende onderdelen van de bedrijfsvoering van een melkveebedrijf kunnen wij ondersteuning leveren bij training en verbetering.

 • ADVIES EN ONDERSTEUNING DIERZIEKTEBESTENDIG MANAGEMENT
  Gezonde koeien en kalveren vormen de basis voor arbeidsvreugde en economische resultaten. Vetvice helpt u om de stal en het werk in te richten voor gezondheid, welzijn en productie. Preventie van ziekte en bevordering van gezondheid is zelden werk op zich, maar moet opgenomen zitten in de stal, de stalinrichting en alle werkwijzen.

 • AANPAK DIERGERICHTE BEDRIJFSPROBLEMEN
  De dierenartsen, stallenbouw- en bedrijfsadviseurs van Vetvice kunnen u helpen bij de aanpak van vele bedrijfsproblemen. Wij hebben verstand van de koe en haar gezondheid, en van de opzet, organisatie en management van het werk op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij als projectleider en/of gespreksleider opereren in complexe probleemoplossende trajecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn.

 • MEER MOGELIJKHEDEN?
  Neem vrijblijvend contact met ons op, ook als u een behoefte heeft die u niet herkent in bovenstaande diensten.