false
275
613
fade
3
2

Dairy Management

Vanaf het punt dat één persoon het werk niet meer kan doen, moet u als melkveeondernemer gaan managen. En op dat moment kan Vetvice u ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling, én helpen met praktisch advies en hulpmiddelen.

Wilt u op uw gemak uw kennis verdiepen over managen en organiseren van een melkveebedrijf? Lees dan eerst de boeken uit de Future Farming reeks. Voor informatie over koe-gerichte management-gebieden pakt u vervolgens de Koesignalen boeken. En als u doelgericht advies voor uw bedrijf wilt, vraagt u een van onze adviseurs.

Vetvice verzorgt doorlopend trainingen en presentaties over management en organisaties van melkveebedrijven, arbeidsefficiëntie, werken met standaard werkwijzen (protocollen), werken met een planning en werken met personeel.

Wij ontwikkelden een aantal bekende concepten, zoals 'Regel 1 voor Arbeidsefficiëntie' en 'Robotmelken, de 3 succesfactoren voor de koe'. En we doen elke dag nieuwe kennis en ervaring op, die we omzetten in nog betere trainingen, boeken, concepten en advies. Dus nodig ons uit!