false
242
155
fade
3
2

Train de trainer

Hoe word ik een goede trainer? Hoe bereik ik mijn doelen met deze groep? Ik wil graag wat beter overkomen bij een presentatie. Hoe krijg ik een goede interactie met de groep? Wat doe ik met die vervelende draak die het proces loopt te verzieken?

Er is nog veel te leren. Werken met groepen mensen is ontzettend boeiend, leerzaam en leuk. Graag helpen wij mensen een stap verder in het werken met groepen. Het begint met inleven in de mensen. Stel de juiste vragen. Vind een goede mix tussen inhoud, proces en procedure.  

We trainen al jaren dierenartsen, buitendiensten van farmaceuten,  adviseurs van veevoerbedrijven en stallenbouwers met als doel: hoe word ik een succesvol trainer. Momenteel leiden wij in Nederland, België, Noorwegen en Denmarken mensen op als Koesignalentrainer.

 

Wat kost het?

  • Lezing, in groepen van 2-100 mensen, dagdeel van 3 uur, € 1200,-

  • Dagtraining, in groepen van 2-25 mensen, 2 dagdelen van 3 uur, € 1800,-

  • 3-daagse training, in groepen van 2-25 mensen, 3 dagen, € 5100,-
    Beste optie voor 3-daagse training: beginnen op woensdagavond om 20.00 uur en eindigen op vrijdagmiddag om 16.30 uur;  6 dagdelen in 2,5 dag, met 2 avonden en 2 overnachtingen.
     

Prijzen zijn onafhankelijk van het aantal deelnemers.
Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en cursusmateriaal.
Prijzen zijn exclusief onkosten: reiskosten a € 0,75 per km, cursusruimte/zaalhuur, projector, koffie en thee, maaltijden, overnachting, etc.
Prijzen zijn exclusief btw.
 

Meer weten over trainingen en lezingen?
 

Bel Joep Driessen: +31-(0)6-54267353 of stuur een mailtje naar [email protected]
 

 

Wat wil je leren?

Adviesvaardigheden, Groepsprocessen, Presenteren, Verkopen? Wij maken speciaal voor jouw groep graag de juiste mix. Laat ons even horen wat je wensen zijn. Wij helpen je graag. 
 

Wat levert het op? 

Door onze trainingen word je een betere trainer, presentator, facilitator, motivator, coach of groepsleider.
Nog meer lol in je werk!