false
242
155
fade
3
2

Marketing

Marketing en verkoop, lekker belangrijk…
Ja, we kunnen er heel makkelijk over doen, maar er zal toch iets moeten gebeuren om onze producten aan de man (en de vrouw) te brengen. Be good and tell it. Als je niks zegt, weet niemand dat ze bij jou terecht kunnen.

Hoe leer je een techneut zoals bijvoorbeeld een dokter, dierenarts, ingenieur, onderzoeker, veevoederadviseur of stallenbouwer nu om zijn producten op een goede manier aan te bieden en te verkopen?

Al jaren zijn wij met Vetvice actief als marketingadviseur van bedrijven in de agrarische sector. Zelf heb ik 3 jaar gewerkt als productmanager bij een veterinaire farmaceut, Boehringer Ingelheim in Alkmaar. In die tijd ben ik ook actief geweest als marketingtrainer voor dierenartsen via de VVAA (vereniging voor Arts en Auto). Daarna hebben we in 3 jaar tijd ons eigen product Koesignalen® als training en boek “in de markt gezet” en inmiddels verkocht in 20 landen en 7 talen.

Graag helpen we mensen een stap verder naar succes.


Wat levert het op?

Na deze training heb je een beter inzicht in de mogelijkheden van marketing en verkoop. Vele praktische tips, voorbeelden, en zelf oefenen geven je uiteindelijk meer zelfvertrouwen op het gebied van (actieve) verkoop! In de week na de training ga je direct aan de slag in je eigen zaak!

 Wat kost het? 

  • Lezing, in groepen van 2-100 mensen, dagdeel van 3 uur, €1200,-

  • Dagtraining, in groepen van 2-25 mensen, 2 dagdelen van 3 uur, € 1800,-

  • 3-daagse training, in groepen van 2-25 mensen, 3 dagen, € 5100,-
    Beste optie voor 3-daagse training: beginnen op woensdagavond om 20.00 uur en eindigen op vrijdagmiddag om 16.30 uur; 6 dagdelen in 2,5 dag, met 2 avonden en 2 overnachtingen.
     

Prijzen zijn onafhankelijk van het aantal deelnemers.
Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en cursusmateriaal.
Prijzen zijn exclusief onkosten: reiskosten a € 0,75 per km, cursusruimte/zaalhuur, projector, koffie en thee, maaltijden, overnachting, etc.
Prijzen zijn exclusief btw.

Meer weten over trainingen en lezingen?

Bel Joep Driessen: 0031-(0)6-54267353 begin_of_the_skype_highlighting            0031-(0)6-54267353      end_of_the_skype_highlighting of stuur een mailtje naar [email protected]