false
242
155
fade
3
2

Trainingen Communicatie & Advies


Adviesvaardigheden

Je wilt weten hoe het werkt, je wilt wel eens wat nieuws leren en je zou het fijn vinden als je het eens net even anders kon aanpakken. Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De cursus Adviesvaardigheden helpt je een completer adviseur te worden. Excellente vakkennis vormt het begin van effectieve advisering. Adviesvaardigheid maakt het compleet!

 


Lees meer...Marketing

Marketing en verkoop, lekker belangrijk…
Ja, we kunnen er heel makkelijk over doen, maar er zal toch iets moeten gebeuren om onze producten aan de man (en de vrouw) te brengen. Be good and tell it. Als je niks zegt, weet niemand dat ze bij jou terecht kunnen.


Lees meer...


Train de trainer

Hoe word ik een goede trainer? Hoe bereik ik mijn doelen met deze groep? Ik wil graag wat beter overkomen bij een presentatie. Hoe krijg ik een goede interactie met de groep? Wat doe ik met die vervelende draak die het proces loopt te verzieken?


Lees meer...
 


Communicatie

Dag lieve mensen,

Gaat ie lekker vandaag?
Het gaat vaak nog lekkerder als je wat minder vaak langs elkaar heen praat en leeft. De basis hiervoor is luisteren, samenvatten en doorvragen.

Dat is wat anders dan meteen je eigen verhaal of visie erin knallen… of alleen maar stilzwijgend te luisteren… Er zijn vele methoden om dieper tot je medemens door te dringen.
 

Lees meer...Meer Vetvice trainingen?

Vetvice traint ondermeer dierenartsen, buitendienstmedewerkers en adviseurs in het verzorgen van studiegroepbijeenkomsten, in verkooptechnieken en in adviesvaardigheden. Wij doen dit in vele landen, ondermeer in de context van het Certified CowSignals Trainer Programme.

Naast het feit dat onze medewerkers dagelijks in de praktijk actief zijn, ligt hun kracht in de combinatie van vaktechnische kennis van het melkveebedrijf, met kennis van de agrarische en veterinaire wereld, plus inhoudelijke deskundigheid op gebieden als marketing, communicatie, (product-)management, bedrijfskunde en strategie.

Bespreek de mogelijkheden met uw contactpersoon bij Vetvice, bel ons, of stuur een e-mail.
 

Vetvice is al meer dan 16 jaar actief in het trainen van mensen in de groene sector.

Door Koesignalen® zijn wij specialist geworden in lichaamstaal van koe en mens. In de loop der jaren hebben we unieke kennis opgebouwd van het gedrag van veehouders en adviseurs in heel Europa. Deze Menssignalen vertalen we in praktisch bruikbare informatie en vaardigheden.

Na het volgen van onze cursussen zijn mensen altijd blij en opgewekt, omdat ze weer een stuk inzicht hebben gekregen in zichzelf en hun omgeving.

Een nieuwe, frisse kijk op de zaak!
 

Infobrochure PeopleSignals