false
10
10
fade
3
2

Klauwsignalen

Klauwproblemen vormen op dit moment het grootste gezondheidsprobleem bij rundvee. En het Klauwen bevat de meest actuele en meest praktische kennis om klauwproblemen aan te pakken.

Evenals de andere boeken uit de Koesignalen-reeks, zet Klauwen u aan het denken en aan het werk. De vele foto’s, zoekplaatjes en heldere teksten houden u een spiegel voor. Wat kan er beter op uw bedrijf? Wist u dat stinkpoot het meestvoorkomende probleem is? En dat ook een lichte stinkpootinfectie pijn doet, dus de voeropname, gezondheid en melkproductie onder druk zet?

Klauwen is uniek, vanwege de focus op preventief bedrijfsmanagement. Het loopt met u door uw stal en bespreekt de succesfactoren, gezien vanuit uw dagelijkse werk. U ziet hoe u bevangenheid en kreupelheid begin lactatie voorkomt. U leert de gouden regels om mortellaro te bestrijden. En u krijgt ideeën om met weinig tijd en moeite de juiste preventieve aanpak te volgen.

Aan de hand van vier hoekpunten herkent u concrete handvatten om op elk bedrijf de klauwgezondheid onder controle te brengen. Deze hoekpunten zijn: klauwkwaliteit, klauwbelasting, klauwaantasting, en vroeg en effectief ingrijpen.

Direct bestellen

Meer informatie en een preview van het boek

 

Voor grote afnames kunt u contact
opnemen met Jelle Willemsen van
Roodbont Publishers BV.: [email protected]